Marienlyst Arena er en unik selskaps- og konferanselokasjon i Drammen, og et av Strømsgodsets satsningsområder på utleie av ærverdige lokaler på Marienlyst Stadion. Beliggende i hjertet av Drammen er Marienlyst Arena en sentral og tilgjengelig destinasjon for arrangementer i regionen.

Marienlyst Arena er delt opp i tre soner: Champions Club, Gamle Gress-losjen og VIP-corner. Alle tre sonene kan slås sammen, slik at man kan ha arrangement for over 400 personer til sammen.

Lokalene på Marienlyst Arena

eew0715mindre

Champions Club

Vårt nyeste og eksklusive lokale som er helt perfekt for arrangementer opp til 50 personer enten på langbord eller i sittegrupper. Her er det en varm og hyggelig atmosfære med et eksklusivt utseende og pent interiør.

eew0219 2mindre

Gamle Gress-losjen

Stedet for de store anledninger. Her er det plass til bespisning for opp mot 200 personer. Her står det 4 buffeer som kan fylles opp med deilig og god mat fra Matfikseren. Du får en åpen,lys og koselig atmosfære med fantastisk utsikt over hele fotballbanen.

eew0453mindre

VIP Corner

Puben er meget sjarmerende med en fantastisk atmosfære med full utsikt over hele fotballbanen. Her har du 90 sitteplasser, trappetårn og et godt utvalg av drikkevarer. Her har du muligheten for å være alene med kompiser, venner, familie eller kollegaer i drammens fineste pub!!