eew0299mindre

Marienlyst Arena er ikke bare en fotballstadion i Drammen – men et pulserende senter for kurs, konferanser og selskaper som ønsker en opplevelse utenom det vanlige. Dette er stedet hvor du kan skape minner for livet, og hvor du kan ta med deg både kollegaer, venner og familie for å feire de store og små øyeblikkene.

På Marienlyst Arena har vi mange muligheter, og vi tilpasser arrangementet etter kundens ønsker og behov. Uansett om du planlegger en konferanse, et jubileum eller en bryllupsfest, så har vi det perfekte rommet for deg. Fra den intime Champions Club som passer til mindre grupper, til Gamle Gress-losjen som rommer opptil 200 personer – vi har rommet som passer for deg.

I tillegg til de unike lokalene, er det vår matleverandør Matfikseren som sørger for at maten på Marienlyst Arena er i en klasse for seg selv. De lager maten fra bunnen av, og tilpasser menyen etter kundens ønsker og smak. På Marienlyst Arena kan du nyte alt fra deilige fingermatretter til en utsøkt tre-retters middag.

Men det er ikke bare maten og lokalene som gjør Marienlyst Arena til en unik opplevelse. Utsikten til stadionet gir en helt spesiell atmosfære som man ikke finner andre steder. Her kan du sitte og nyte utsikten mens du mingler med gjestene, eller du kan sette deg ned og se en fotballkamp hvis du er interessert i det.

Selv om Marienlyst Arena er hjemmebanen til Strømsgodset, så trenger du absolutt ikke være fotballinteressert for å nyte en sammenkomst her. Våre lyse og moderne lokaler inneholder alt du trenger for et vellykket arrangement, inkludert skjermer, TV-er og teknisk infrastruktur. Vi sørger også for at lokalene er ryddige og rene, slik at du kan fokusere på å nyte arrangementet.

Så uansett om du skal feire en spesiell anledning, holde en konferanse eller kurs, eller bare ønsker å samles med venner og familie for en hyggelig kveld, så er Marienlyst Arena stedet for deg. Vi garanterer at du vil ha en opplevelse som du vil huske lenge etter at arrangementet er over.

Marienlyst Arena er mer enn bare et sted å avholde arrangementer. Det er også et sted med historie og sjel. Marienlyst Stadion har vært hjemmebanen til Strømsgodset i over 100 år, og er en viktig del av Drammens kultur og identitet. Å avholde et arrangement på Marienlyst Arena er derfor også å ta del i denne historien og kulturen.

Vårt team hjelper deg med å sy sammen det perfekte arrangementet!

Vårt dedikerte og erfarne arrangements-team, med Pernille Aanensen i spissen, står klare til å hjelpe deg med å skreddersy et arrangement som passer deg og dine behov. Vi tar oss av alt fra planlegging og dekorasjon, til mat og drikke. Vi kan også tilby ulike aktiviteter og underholdning for å gjøre ditt arrangementet enda mer minneverdig og spesielt.

Enten du ønsker å arrangere et selskap, en konferanse, et bryllup eller en konsert, så har Marienlyst Arena alt du trenger for å skape en vellykket og minneverdig opplevelse. Vi legger stor vekt på detaljer og gjør alt vi kan for at ditt arrangement skal bli så perfekt som mulig.

Så hvorfor ikke velge Marienlyst Arena som ditt neste sted for arrangementer? Vi lover å gi deg og dine gjester en opplevelse de sent vil glemme!

eew0685mindre

Pernille Aanensen

E-post:
pernille.aanensen@godset.no
Telefon: 47 21 00 30

Hva er viktig å tenke på før du skal avholde et arrangement på Marienlyst Arena?

Før man skal avholde et arrangement på Marienlyst Arena i Drammen, er det noen ting som kan være lurt å tenke på.

Først og fremst bør man ha en klar idé om hva slags arrangement man ønsker å ha. Skal det være en konferanse, et selskap eller kanskje en julebordfest? Det er viktig å ha en klar plan og et klart formål med arrangementet for å kunne velge det rette lokalet og tilpasse oppsettet etter behov. Det kan også være lurt å tenke på antall gjester og hvilken type oppsett som passer best for arrangementet. Skal man ha sitteplasser eller ståplasser? Hvor stor skal scenen være? Disse spørsmålene kan ha stor betydning for opplevelsen av arrangementet.

Videre kan det være lurt å tenke på hvilke behov gjestene vil ha under arrangementet. Skal det være matservering, og i så fall hvilken type mat? Vil gjestene ha mulighet til å kjøpe drikke i baren, eller ønsker man å ha en egen bartender, eller bong-system.? Det kan også være lurt å tenke på underholdning og tekniske behov som lyd og lys.

Til slutt er det viktig å tenke på budsjettet for arrangementet. Hva har man råd til, og hva ønsker man å bruke penger på? Det kan være lurt å sette opp et budsjett på forhånd og ha en klar plan for hvordan man ønsker å fordele utgiftene.

Ved å tenke gjennom disse faktorene på forhånd, kan man få en mer vellykket opplevelse på Marienlyst Arena og sikre at arrangementet blir en suksess for alle involverte.

hva bør du tenke på